Over Zeilstra vb&t VvE diensten

Wie zijn wij?

Zeilstra vb&t VvE diensten, begeleidt decennia Verenigingen van Eigenaars door heel Nederland. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis om uw VvE, groot of klein, op alle vlakken te adviseren. Onze expertise ligt zowel op financieel, juridisch, technisch als sociaal gebied. Daarmee ondersteunen wij u als eigenaar/bestuurder in het maken van de juiste beslissingen.

Professioneel VvE beheer is een investering in uw vereniging. Als VvE Beheerder treden wij op in het belang van de VvE. Goede communicatie en persoonlijk contact met bestuurders van verenigingen van eigenaars zijn hierin essentieel.

Wij werken met het digitale vastgoedpakket Twinq. Via het speciale klantenportaal ‘Mijn VvE’ zijn meldingen en reparatieverzoeken eenvoudig digitaal aan ons door te geven. Daarnaast geeft het eigenaren inzicht in zaken als de notulen van de jaarvergadering, jaarlijkse exploitatierekening, splitsingsakte en reparatieverzoeken. Het bestuur heeft zelfs de mogelijkheid om zonder filter mee te kijken met de financiële boekhouding van vereniging.

Vereniging van Eigenaren

VvE staat voor Vereniging van Eigenaren. Op het moment dat een gebouw gesplitst wordt in appartementen, worden de regels vastgelegd in een splitsingsakte, splitsingsreglement en vaak ook een huishoudelijk reglement. Deze regels gelden vervolgens voor alle eigenaren, waar de VvE het beheer over voert. Alle appartementseigenaren worden vertegenwoordigd door deze vereniging. De bestuurder(s) van de VvE worden benoemd tijdens de vergadering van eigenaren. Zeilstra vb&t VvE diensten kan veel taken overnemen van dit bestuur.