Over Vastgoedmanagement

Value Driven Beheer

Zeilstra en vb&t Vastgoedmanagement werken samen op het gebied van beheer van huurwoningen en commercieel vastgoed. De samenwerking biedt veel voordelen. Regionaal ondernemerschap en kennis van de markt zijn belangrijk, in combinatie met de mogelijkheden die new technology biedtOnze opgebouwde expertise en beheersing van risico’s gebruiken we voor het optimaliseren van het rendement op uw vastgoed. We bieden deze ervaring in property- en asset management, voor zowel de particuliere als de institutionele beleggers. Of u als eigenaar nu vlakbij of in het buitenland woont, door onze digitale rapportages weet u altijd hoe het met uw vastgoed staat. Uw financiële status is online real time te bekijken. En uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Iedere situatie is anders. Daarom spelen we altijd flexibel in op uw wensen. Wij zijn er voor u en denken met u mee.

Manifesto

  • 1. Professioneel - U kunt rekenen op de integriteit van onze vakmensen.

  • 2. Betrouwbaar - Het is duidelijk wat u van ons kunt verwachten naar aanleiding van uw wensen.

  • 3. Transparant - We hebben een open manier van zakendoen. Zowel werkzaamheden als kosten zijn duidelijk en inzichtelijk.

  • 4. Real time informatie - Blijf 24 uur per dag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

  • 5. Duurzaam - Uw vastgoed is niet alleen toekomstbestendig, maar rendeert ook.

  • 6. Persoonlijk - Geen situatie is hetzelfde. Daarom zijn wij flexibel en kijken naar uw persoonlijke wensen.

100

Meer dan 100 jaar ervaring in vastgoedmanagement

Met ruim 100 jaar ervaring in vastgoedbeheer, weten wij wat kwalitatief vastgoedmanagement inhoudt. We kregen te maken met een constant veranderende samenleving en zelfs meerdere crisissen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we met ons dienstenpakket continue vernieuwen, innoveren en inspringen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Dit alles met als doel om het rendement en de kwaliteit van de bij ons in beheer zijnde vastgoedportefeuilles te optimaliseren.