De President een echte blikvanger In het nieuwe Haagsche Kwartier.

De President een echte blikvanger In het nieuwe Haagsche Kwartier.

Met als initiatief nemers Zeilstra Vastgoedmanagement en Heembouw is een mooi project gestart!! Er wordt samengewerkt met Mahler Vastgoed ontwikkeling.

De President wordt een echte blikvanger In het nieuwe Haagsche Kwartier. Aandacht voor de lichtinval en een heldere kleurstelling zorgen ervoor dat hij letterlijk zijn mannetje staat op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan.

De President zal ruimte gaan bieden aan 133 vrije sector huurappartementen, 22 koopappartementen en 2 penthouses. De koopappartementen bevinden zich op de 9e tot en met de 15e verdieping en geven een ruim uitzicht over het gebied. De koopappartementen variëren in oppervlakte van circa 69 na tot 185 m2. De buitenruimtes variëren van 7,5 m2 tot 14 m2.
Op de bovenste verdieping worden twee zeer ruim opgezette penthouses gerealiseerd met oppervlaktes van circa 201 m2 en 220 m2, ieder voorzien van twee royale dakterrassen van 12 m2 tot 14 m2.

In de onderbouw is voor iedere woning een eigen parkeerplaats beschikbaar. Op de begane grond worden fietsenstallingen gerealiseerd. Naast de realisatie van De President zal ook de openbare buitenruimte onherkenbaar veranderen. Het Verhulstplein wordt omgetoverd tot een Intiem. groen park: het Verhulstpark.

Kijk op www.wonenindepresident.nl voor meer informatie.